Beyazıd Seri Peşinde!

Beyazıd City ile Samir Kalıp takımları karşı karşıya gelirken maça hızlı başlayan Beyazıd City vites düşürünce skor 3 0 dan bir anda 3 2ye geldi. Tekrar vites arttıran Beyazıd City golcüleriyle güldü ve sahadan farklı skorla galip ayrılarak çıkışını sürdürdü.

Beyazıd City genç ve koşan kadrosuyla maça favori olarak çıktı ve buna paralel sergilediği oyunla sahadan galibiyetle ayrılarak bu sezon iyi işler yapacaklarının sinyallerini verdiler. Kalesinden hücum hattına kadar yıldız isimleri kadrosunda barındıran ekip Kaptan Samet’in tecrübesi ve liderliğiyle başarılı performansını sürdürmeye bu maçta da devam etti. Kalede Sabri Can’ın güven verdiği müsabakada Osman 3 golüyle takımın en skorer ismi olurken Efe ve Eray maçı 2 şer golle tamamlayarak skora katkı sağladılar.

Samir Kalıp takımı maça istediği gibi başlayamazken yedikleri peş peşe gollerle bir anda yenik duruma düştüler. 2. yarıda buldukları gollerle umutlanan ekip farkı 1 e kadar indirse de bu çıkışı sürdüremedi ve sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Verilen uzun ara takıma kondisyon eksikliği olarak dönerken kaleci eksikliği de gözlerden kaçmadı.

Maçın Adamı: Osman

Maçın Gümüş Adamı: Eray

Maçın Kalecisi: Sabri Can

Maçın Defansı: Samet

Maçın Ortasahası: Eray

Maçın Forveti: Osman

Maçın Golü: Osman

Maçın Centilmeni: Mehmet