Ulus 1 Puanla Yetindi!

Pazartesi Kapanış maçında Ulus Gb ile Mutlulargücü takımları karşı karşıya gelirken kıran kırana geçen maçta kazanan çıkmadı ve takımlar sahadan 1 er puanla ayrıldılar.

Ulus Gb takımı yeni yapılanmaya giderken genç oyuncu takviyesiyle daha çok koşan bir takım hüviyetine bürünürken güçlü rakibine karşı maç boyunca etkili bir oyun sergiledi. Maçtan hiç kopmayan ekip özellikle son bölümlerde atak bir oyun sergilerken son vuruşlarda şanssız olmaları en büyük handikaplarıydı. Buna rağmen gol yollarında etkili olan ekip Ulaş ve Cengiz le gol yollarında sürekli gol aradı. Goller Hasan ve Ulaş’tan gelirken Ramazan savunmanın e diri ismi oldu.

Mutlulargücü 2 haftadır galibiyete hasret kalsa da oynadıkları oyun ve mücadeleleri ile ne kadar iyi bir takım olduklarını yine gözler önüne sergiler. Çok net pozisyonlardan sonuç alamayan ekip özellikle son dakikalarda galibiyet şansını birçok kez yakalamasına karşın bunu değerlendiremeyince 1 puanla yetinmek zorunda kaldılar. Çok koşan ve iyi mücadele eden ekip son vuruşlarda şanssız bir maç geçirirken bu sorunu çözdüklerinde galibiyetler peş peşe gelecek diye düşünüyorum. Takımın Golleri Eyüp ve Barış’tan geldi.

Maçın Adamı: Eyüp

Maçın Gümüş Adamı: Ulaş

Maçın Kalecisi: Murat

Maçın Defansı: Ramazan

Maçın Ortasahası: Eyüp

Maçın Forveti:Ulaş

Maçın Golü: Barış

Maçın Centilmeni:Ramazan