Ayyıldız Nihayet!

Salı günü programında Ayyıldız ile Anadolu Fk takımları karşı karşıya gelirken büyük çekişmeye sahne olan maçta Ayyıldız takımı rakibini 5 2 lik skorla geçerken sezonun ilk galibiyetini almış oldular.

Ayyıldız takımı hasretini çektiği galibiyete ligdeki 6. maçta kavuşurken bonus puanıyla birlikte 7. sıraya kadar yükseldi. Maç boyunca istekli ve iştahlı bir oyun sergileyen ekip skor avantajını yakaladıktan sonra iyi kapanarak rakibe çok da pozisyon vermezken bunun karşılığını 3 puanla aldılar. İyi mücadele veren ekip kaptan Fırat’ın gol yollarındaki üst düzey performansıyla gülerken kaptan attığı 4 golle geceye damgasını vuran isim oldu. Takımın başında ilk maçına çıkan Teknik Direktör Murat Dönmez ise maç boyunca sürekli takımını yönlendirerek galibiyette önemli rol oynadı.

Anadolu Fk takımı maça istediği gibi başlayamazken maç boyunca iyi bir futbol sergilemesine karşın son vuruşlarda çok şanssızdı ve kapanan rakibine karşı skor üretmekte zorlandılar. Gol için her şeyi yapmalarına karşın farkı bir türlü eritemeyen ekip sahadan beklemedikleri bir skorla mağlup ayrıldılar. Takımın golleri Yunus ve Gökhan’dan gelirken kalelerinde basit goller görmeleri de mağlubiyette önemli etken oldu.

Maçın Adamı: Fırat

Maçın Gümüş Adamı: Kerem

Maçın Kalecisi: Kerem

Maçın Defansı: Miraç

Maçın Ortasahası: Fırat

Maçın Forveti: Tuncer

Maçın Golü: Fırat

Maçın Centilmeni: Nail