Greenboys’a Tarihi Galibiyet Yetmedi!

Final Four 3. hafta maçında Fc Greenboys ile Cska Filistin takımları karşı karşıya gelirken ilk yarısı dengede geçen maçta kazanan Greenboys oldu ve sahadan farklı bir skorla galip ayrılsa da grubu 3. sırada tamamlayarak finallere veda etti.

Fc Greenboys takımı maça istediği gibi başlayamazken rakip kalede bulduğu pozisyonları değerlendiremedi ve istediği skoru bulamadı . Devreyi 2 0 önde tamamlayan ekip rakip kaleye gol olup yağarken farkı açmakta zorlanmadı ve sahadan tarihi bir skorla galip ayrılmasını bildi. Aliş ve Burak 3 er golle takımın en skorer oyuncuları olurken Onur, Oktay ve Yunus da maçı 1 er golle tamamladılar.
Cska Filistin takımı maça dirençli başlamasına karşın ilk bölümlerde başa baş bir mücadele sergilediler. Buldukları pozisyonlardan sonuç alamayan ekip 2. yarıda oyundan tamamen düşerken gol yollarında etkili olamadılar ve yapılan basit top kayıplarıyla açılan farkı önleyemediler. Savunma anlamında yetersiz kalan ekip orta alandan Sedat’a top taşımakta zorlanırken hücum anlamında da bu yüzden eksiklik çektiler.

Maçın Adamı: Aliş

Maçın Gümüş Adamı: Burak

Maçın Kalecisi: Kaan

Maçın Defansı: Oktay

Maçın Ortasahası: Burak

Maçın Forveti: Aliş

Maçın Golü: Onur

Maçın Centilmeni: Kaan