Finallerin Takımı Salzburg Yine Finalde!

Final Four 3. hafta maçında Salzburg la Ayaz Ticaret takımları karşı karşıya gelirken maçın genelinde skor avantajını elinde tutan Ayaz Ticaret son bölümlerde yediği gollerle sahadan mağlup ayrılıp derbide yine rakibine diş geçiremedi.

Salzburg takımı oyun anlamında rakibine göre daha etkili bir performans sergilerken orta alanda kaptırdıkları toplarla kalelerinde çok pozisyon verdiler. Skor olarak geride olmalarına karşın tecrübeleriyle ayakta kalan ekip son bölümlerde buldukları gollerle sahadan 4 3 lük skorla galip ayrılıp adını finale yazdırdılar. Serkan attığı extra gollerle geceye damgasını vuran isim olurken diğer gol Selim’den geldi.

Ayaz Ticaret kadro yapısıyla üst düzey isimlerle sahaya çıkmasına karşın özellikle 2. yarıda geriye çok yaslanınca mağlubiyet kaçınılmaz oldu. Maçın genelinde skor avantajını elinde tutan ekip 3. golden sonra geriye çok yaslanırken kontra toplarla etkili olmaya çalıştılar, pozisyonlar da ürettiler fakat bunları değerlendiremeyince sahadan mağlubiyetle ayrıldılar. Finalde bir kez daha karşılaşacakları rakiplerine karşı galibiyeti bulunmayan Ayaz Ticaret finalde hem kupa için hem de ilk galibiyet için mücadele verecekler. Takımın golleri Seyit’ten geldi.

Maçın Adamı: Serkan Danki

Maçın Gümüş Adamı: Seyit

Maçın Kalecisi: Erkan

Maçın Defansı: Selim

Maçın Ortasahası: Serkan

Maçın Forveti: Seyit

Maçın Golü: Serkan

Maçın Centilmeni: Selim Açan