Beyazıd Puanı Son Dakikada Kurtardı!

Gecenin 3. maçında Beyazıd City ile Atmosfer Hediyelik takımları karşı karşıya gelirken Beyazıd City son bölümlerine yenik durumda girdiği maçtan beraberliği son bölümde gelen gollerle kurtardı ve sahadan 1 puanla ayrıldı.

Beyazıd City iyi, genç ve koşan bir kadroyla sahaya çıkmasına karşın gol yollarında istediklerini yapamadılar ve rakip kaleciyi geçmekte zorlandılar. Son vuruşlarda ve final paslarında sıkıntı yaşayan ekip etkili kadrosuna rağmen sahadan galibiyetle ayrılamadılar ve fırsat teptiler diyebiliriz. Maç boyunca göze hoş gelen bir futbol sergileyen ekip iyi bir maç çıkarırlarken sahadan hak ettikleri bir puanla ayrıldılar diyebiliriz. Goller Erkan, Ömer ve Samet’ten geldi.

Atmosfer Hediyelik takımı maça iyi başlarken gol yollarında Ercan la etkili olup yıldız oyuncunun başarılı oyunu ve asistleriyle pozisyonlar ürettiler. Kaptan Yusuf’un 2 golüyle skor avantajını yakalayan ekip orta alanda Gökdeniz’in çalışkan oyunu ve Ercan’ın bireysel yeteneğiyle bu bölgede etkili olmaya çalıştı. Savunmada da dirençli görüntü sergileyen ekip rakibe karşı başarılı bir maç çıkarırken sahadan 1 puanla ayrıldı.

Maçın Adamı: Ercan

Maçın Gümüş Adamı: Ömer

Maçın Kalecisi: Erkan

Maçın Defansı: Samet

Maçın Ortasahası: Ercan

Maçın Forveti: Ömer

Maçın Centilmeni: Ömer