Best Fc Puanla Tanıştı!

Gecenin son maçında Fc Greenboys ile Best Fc takımları karşı karşıya gelirken büyük çekişme içinde geçen maçta kazanan çıkmadı ve taraflar puanları paylaştılar.

Best Fc takımı maça iyi başlarken genel anlamda etkili bir oyun sergilediler. Takım olarak göze hoş gelen bir futbol sergileyen genç ekip geçen sezon ligi lider tamamlayan Greenboys karşısında oyundan hiç düşmediler ve galibiyete yakın bir oyun sergilediler. Gol yollarında etkili silahları kadrosunda barındıran ekip pozisyon üretmekte zorlanmazken son vuruşlarda şanssız bir maç geçirdiler diyebiliriz. Takımın golleri Rıdvan, Abdullah ve Burak’tan geldi.

Fc Greenboys takımı play off lar sonrası sahalara ilk defa çıkarken moral bozuklukları dikkatlerden kaçmadı fakat buna rağmen maç boyunca oyunu bırakmadılar ve gol yollarında Semih, Hamza, Oktay gibi yıldız isimlerle etkili oldular. Çok koşan rakibi karşısında maçtan hiç düşmeyen ekip güzel gollerle galibiyeti kovaladılar. Semih 2 golüyle takımın en skorer oyuncusu olurken diğer gol orta alanın etkili ismi Hamza’dan geldi.

Maçın Adamı: Semih

Maçın Gümüş Adamı: Burak

Maçın Kalecisi: Kaan

Maçın Defansı: Mustafa

Maçın Ortasahası: Semih

Maçın Forveti: Burak

Maçın Centilmeni: Rıdvan

Maçın Golü: Semih