Yenilmez Armada!

Günün ilk maçında Mutlulargücü ile Atıcılar takımları karşı karşıya gelirken büyük çekişmeye sahne olan maçta kazanan 6 3 lük skorla Atıcılar takımı oldu ve galibiyet serisini 4 maça çıkardılar.

Atıcılar takımı maça iyi başlarken ilk bölümlerden skor avantajını eline aldılar. Genel anlamda oyuna hakim olan ekip savunmadan başlayarak son bölgeye kadar iyi paslaşmalarla gidip net pozisyonlar buldular. Skor üretmekte zorlanmayan ekip oynadıkları futbolla sezonun en iyilerinden olduğunu gösterirken yenilgisiz yolculuklarını sürdürüyorlar. Tamer attığı 3 golle takımın en skorer oyuncusu olurken diğer goller Hüseyin, Selman, Bilal den geldi.

Mutlulargücü takımı maça istediği gibi başlayamazken özellikle ilk yarıda istedikleri oyunu sergileyemediler. 2. yarıda daha atak bir oyun sergileyen ekip rakip kalede atak üstüne atak yaparken skor 4 2 yken kaçırdıkları net pozisyonlarla maçtan puan alma şansını değerlendiremediler ve sahadan mağlubiyetle ayrıldılar. Rakibin yenilmezliği motivasyon olarak kendilerini olumsuz etkilese de bunu 2. yarıda üzerlerinden attılar fakat kaçan goller mağlubiyeti getirdi. Mikail 2 golle takımın en skorer oyuncusu olurken diğer gol Barış’tan geldi.

Maçın Adamı: Tamer

Maçın Gümüş Adamı: Umut

Maçın Kalecisi:Polat

Maçın Defansı: Hüseyin

Maçın Ortasahası: Umut

Maçın Forveti: Tamer

Maçın Golü: Tamer

Maçın Centilmeni: Mikail