Kaptan Cengiz Atıyor Ulus Kazanmaya Devam Ediyor!

Gecenin maçında Ulus Gb ile Dereboyu Sk takımları karşı karşıya gelirken Ulus Gb takımı maçı tecrübesiyle kazandı ve yükselişini sürdürdü.

Ulus Gb takımı genç rakibi karşısında çok da zorlanmadan galibiyete uzanırken maçın başlarında çekişmeye sahne olan müsabakanın 2. yarısında farka koştu ve sahadan net bir skorla galip ayrılıp zirve yürüyüşünü sürdürdü. Savunmada diri bir görüntü sergileyen ekip orta alanda Mücahit ve Cengiz le etkili olurken skor üretmekte zorlanmadı. Hakkında Jübile söylentileri dolaşan Ulaş attığı 3 gole rağmen kaptırdığı toplarla dikkat çekerken aklı maçta değil gibiydi, Cengiz gollerine bu maçta da devam etti ve maçı 5 golle tamamladı, Mücahit ise başarılı oyununu etkili şutları ve 1 golüyle süsledi.

Dereboyu Sk takımı ligde çıktığı ilk maçta tecrübesizliğinin de etkisiyle sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Basit goller yiyen ekip savunmada basit top kayıpları çıkararak mağlubiyete davetiye çıkarırken buna rağmen etkili isimleriyle maçı hiç bırakmadılar. Son bölümlerde oyun disiplininden kopmaları savunmalarında büyük boşluklar vermelerine sebep olurken buna rağmen gelecek maçlar adına umut verdiler. Sefa 3 golüyle takımın en skorer oyuncusu olurken Celil de 2 gole imza attı.

Maçın Adamı: Cengiz

Maçın Gümüş Adamı: Mücahit

Maçın Kalecisi: Murat

Maçın Defansı: Yunus

Maçın Ortasahası: Mücahit

Maçın Forveti: Cengiz

Maçın Golü: Cengiz

Maçın Centilmeni: Fatih