Fight Club Premier Ligde İddialı!

Premier Lig de Fight Club ile Ayyıldız takımları karşı karşıya gelirken maçın başından sonuna oyun üstünlüğünü elinde tutan Fight Club takımı sahadan galibiyetle ayrılıp öneli bir 3 puanın sahibi oldu.

Fight Club takımı tecrübeli oyunlarının yönlendirmeleriyle maçın başından oyuna ağırlığını koyarken ileri uçta atak anlamında etkili olamasalar da etkili şutlarla rakip kaleyi zorlayıp istedikleri 3 puanı almasını bildiler. Genel anlamda iyi mücadele eden ekip skor üretmekte zorlanmazken savunmada da rakibe çok da geçit vermediler ve maç boyunca oyun disiplininden kopmadılar. Bayram ve Furkan attıkları 2 şer golle takımın skorer oyuncuları olurken kaleci Furkan maç boyunca yaptığı etkili kurtarışlarla takımını ayakta tutan isimlerden oldu.

Ayyıldız takımı maça istediği gibi başlayamazken gol yollarında bir türlü etkili olamadılar. Rakip kalecinin başarılı performansını geçemeyen ekip skor üretmekte zorlanırken orta alanda da istedikleri oyunu sergileyemediler ve oyunu istedikleri gibi kuramadılar. Son bölümlerde oldukça elverişli pozisyonlardan sonuç alamayan ekip sahadan mağlubiyetle ayrıldılar. Son vuruş konusunda sıkıntı yaşayan ekip bu sorunu çözmesi gerekiyor diye düşünüyorum.

Maçın Adamı: Bayram

Maçın Gümüş Adamı: Furkan

Maçın Kalecisi: Furkan

Maçın Defansı: Murat

Maçın Ortasahası: Tahsin

Maçın Forveti: Bayram

Maçın Golü: Bayram

Maçın Centilmeni: Fırat