Hakan Filistin’i Ayakta Tuttu!

Premier Ligde karşılaşan Greenboys ile Cska Filistin takımlarının maçı kıran kırana geçerken kazanan 4 3 lük skorla Cska Filistin oldu ve güçlü rakibine ligdeki ilk mağlubiyetini tattırmış oldular.

Cska Filistin takımı maça iyi başlarken maç boyunca da iyi mücadele ettiler. Yaş ortalamaları yüksek olmalarına karşın oldukça dirençli bir görüntü sergileyen ekip skor üretmekte zorlansa da son bölümlerde buldukları gollerle maçı kazanmasını bildiler. Kalelerinde çok fazla pozisyon veren ekip savunma olarak oyun disiplininden hiç kopmazken kaleci Hakan galibiyetin mimarı oldu ve kurtarışlarıyla kariyer maçlarından birini çıkardı. Tecrübeli eldiven maç boyunca etkili kurtarışlarıyla takımını ayakta tutan isim olurken bu galibiyette baş rol oynayıp takımını yarışın içinde tuttu. Reşat attığı 2 golle takımın en skorer oyuncusu olurken diğer goller Resul ve Okan’dan geldi, Veli ise yeni takımıyla çıktığı ilk maçında otoritelerden tam not aldı.

Greenboys takımı ilk maça nazaran daha takviyeli bir kadro ile sahaya çıkarken yeni transferleriyle şampiyonluğu istemiş olduklarını yine gözler önüne serdiler. Özellikle ilk yarıda rakip kaleyi abluka altına alan ekip etkili şutlarla rakip kaleyi şut bombardımanına tutarken rakip kalecinin başarılı performansını geçemeyince skor avantajını eline alamadılar. Yedikleri şanssız gollerle de oyundan düşen ekip maça tutunamazken son dakikada buldukları gol puan için yeterli olmadı ve Premier Ligdeki ilk mağlubiyetini almış oldular. Oktay orta alandaki dinamizmi ile takımın en etkili ismi olurken savunmanın başarılı ismi Onur bu maç çok tutuktu, Hücum hattının yeni transferi Yasin ise son vuruşlarda çok şanssızdı.

Maçın Adamı: Hakan

Maçın Gümüş Adamı: Reşat

Maçın Kalecisi: Hakan

Maçın Defansı: Veli

Maçın Ortasahası: Oktay

Maçın Forveti: Reşat

Maçın Golü: Onur

Maçın Centilmeni: Oktay