Greenboys Galibiyet Serisini Sürdürüyor!

Greenboys Fc uzun süredir karşılaşmadığı kardeş takımı Hungamekspor la oldukça çekişmeli bir maç geçirirken atak oyunlarına rağmen rakip kaleciyi geçmekte zorlandıkları maçtan 4 2 lik skorla galip ayrılıp zirvedeki farkı açmaya devam ettiler. Atak bir oyun oynayan ekip rakip kalede etkili ataklar gerçekleştirmesine karşın rakip kalecinin üst düzey performansı karşısında skor üretmekte zorlandı fakat kilidi açmasını bildi. Gol krallığında zirveye oynayan Oktay bu maçı da boş geçmezken 2 golle takımın en skorer oyuncusu oldu.

Hungamekspor maça çok iyi başlarken yedikleri erken gollere rağmen maçı hiç bırakmadılar. Genel olarak skor anlamında maç boyunca rakibin gerisinde kalmalarına karşın mücadele anlamında üst düzey bir maç çıkardılar ve uzun zamandır böyle formda bir görüntü sergilememişlerdi diyebiliriz. İyi savunma yapıp orta alanda dirençli bir maç çıkaran ekip sürekli atak yapamasalar da net pozisyonlar buldular fakat bunları değerlendirmekte başarılı olamadılar. Mert ve Mustafa nın son 10 dakikada gelen golleri takımı umutlandırsa da bu goller puan için yeterli olmadı, kalecilerini maç boyunca üst düzey performansı ise görülmeye değerdi.

Teknik bir arızadan dolayı maç videosunu yayınlayamamaktayız. Her iki takımında bir sonraki maçında fazla video çekerek bu hatamızı telafi etmeye çalışacağız. Yine maç videosunu sosyal halı saha sitesinden de izleyebilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.