Lider Farkı Açıyor!

Umut Mobilya Liderliği eline aldıktan sonra daha özgüvenli bir şekilde yoluna devam ederken maç boyunca istekli bir oyun sergilediler ve iyi de savunma yaparak sahadan 3 1 gibi net bir skorla galip ayrılıp yoluna dolu dizgin devam etti. Orta alanda iyi paslaşmalar yapan ekip takım oyununu sahaya iyi yansıtırken kanat organizasyonlarıyla da gol aradılar ve tehlikeli pozisyonlar da gerçekleştirdiler. Skor üretmekte zaman zaman zorlansalar da galibiyeti getirecek golleri bulan ekip sahadan haklı bir galibiyetle ayrıldılar diyebiliriz.

Kayapa Fc uzun bir aranın ardından lige merhaba derken lider Umut Mobilya karşısında maç boyunca istekli bir oyun sergilediler ve son dakikaya kadar maçı bırakmadılar. Skor üretme konusunda sıkıntı yaşamaları en büyük handikapları olurken bunun dışında mücadele olarak gayet iyidiler ve rakiple başa baş oynadılar. Son bölümde yaşanılan sakatlık takımı olumsuz etkilese de gayretli oyunlarıyla sürekli gol arayan ekip beraberlik golünü bulamazken sahadan mağlubiyetle ayrıldılar.

Maç Videosu Teknik Bir Arızadan dolayı yayınlanamamaktadır. Bu sorun için özür diler sonraki maçlarda daha uzun süreli video çekerek telafi etmeye çalışacağız.