Dudaklı Siftah Dedi!

Dudaklı Spor bu sezon oynadığı 2. Maçta güçlü rakibi Ulus Gb takımını 6 5 lik skorla geçip ligdeki ilk galibiyetini alırken iyi mücadele ettikleri maçı kazanarak çıkışa geçtiler. Maç boyunca istekli bir oynayan genç ekip rakip kaleye etkili giderken buldukları birçok pozisyonu değerlendirememesine karşın maçı hiç bırakmadılar. Bir ara yenik duruma düşmesine karşın yeniden öne geçmesini bilen ekip skoru korudu ve haklı bir galibiyetle 4 puanın sahibi oldu. Roni attığı 4 golle geceye damgasını vuran isim olurken diğer goller Memduh ve Sabri’den geldi.

Ulus Gb takımı maça istediği kadro ile çıkamazken birçok eksiğine rağmen maç boyunca iyi mücadele ettiler. Ulaş’ın yorgunluğu, yeni gelen oyuncuların uyumu sorunu derken birçok aksilikle uğraşmalarına karşın maçı son bölüme kadar taşımalarına rağmen maçı koparamayan ekip sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Ulaş’ın peş peşe 3 golü takımı öne geçirip umutlandırsalar da rakip daha diriydi ve maçı kazanamadılar. Ulaş yorgunluğuna rağmen 3 golle yıldızlaşırken diğer goller Serkan ve Kaan’dan geldi.

Maç videosu teknik bir arıza sebebiyle yayınlanamamaktadır. Bu durum için özür diler sonraki maçlarda daha uzun süreli video çekerek bu hatayı telafi etmeyi umuyoruz.