Jenga’dan İyi Başlangıç!

Gecenin ilk maçında sezonun formda ekibi Pijon ile Jenga takımları karşı karşıya gelirken gol düellosu şeklinde geçen maçta kazanan Jenga oldu ve sezona bomba gibi bir giriş yaptı.

Jenga yeni transferleriyle sezona çok iyi bir giriş yaparken özellikle yeni transferleriyle adeta bir meydan okuma yaparak sezonun formda ekibi Pijon’u net bir skorla geçti ve sezona bomba gibi bir başlangıç yaptı. Özellikle hücum hattındaki yıldız oyuncularıyla pozisyon üretmekte zorlanmayan genç ekip rakip kaleye etkili giderken rakip kalecinin başarılı performansına rağmen maçı kazanmasını bildi. Zaman zaman rehavete kapılıp vites düşürseler de genel anlamda iyi bir maç çıkaran ekip haklı bir galibiyet aldılar diyebiliriz. Bodur attığı 3 golle takımın en skorer oyuncusu olurken Önder de maçı 2 golle tamamladı.

Pijon takımı maça iyi başlarken skor üretmekte de zorlanmamasına karşın rakibin etkili hücum hattı karşısında oldukça zorlandı. Kalesinde çok pozisyon veren ekip Enes’in kalesindeki üst düzey performansıyla ayakta kalırken kalelerinde goller görmelerine karşın Enes’in birçok kurtarışı takımını maça orta etti. Takım halinde iyi mücadele edip net pozisyonlar bulurlarken en büyük eksik çok gol pozisyonu harcamalarıydı ki özellikle son bölümlerde rakip savunmayı birçok kez eksik yakalamalarına rağmen birçok pozisyonu değerlendiremediler. Kaçan goller mağlubiyette en büyük etken olurken Osman orta alandaki başarılı oyunuyla yine ön plandaydı, Adem maçı 3 golle tamamlayarak takımın en skorer oyuncusu oldu, Erkan da geceyi 2 golle tamamladı.

Maçın Adamı: Bodur

Maçın Gümüş Adamı: Önder

Maçın Kalecisi: Enes

Maçın Defansı: Murat

Maçın Ortasahası: Önder

Maçın Forveti: Bodur

Maçın Centilmeni: Erkan

Maçın Golü: Adem