Emek City Premier Lige Galibiyetle Başladı!

Premier Lig 1. hafta maçında Emek City ile Cska Filistin takımları karşı karşıya gelirken kıran kırana geçen maçta kazanan Emek City oldu ve lige galibiyetle başladılar.

Emek City maç boyunca kontrollü bir oyun sergilerken savunmada diri bir görüntü sergilediler ve kaleci Hasan’ın üst düzey performansıyla maçın sonuna kadar ayakta kaldılar. Devreye 3 2 önde giren ekip 2. yarıda buldukları peş peşe gollerle farkı bir anda 3 e çıkartırken bu skor avantajını iyi kullanıp sahadan galibiyetle ayrılmasını bildiler. Eray ve Yakup savunmada çok çalışkan bir maç çıkarırken Hasan kurtarışlarıyla geceye damgasını vurdu, Olcay orta alanda tekniği ve yumuşak bilekleriyle bir çok kez adam eksiltip takımını atağa kaldırdı, Fatih ise gol yollarında takımın en etkili silahı oldu.

Cska Filistin takımı maç boyunca pozitif bir oyun sergilemesine karşın yediği şanssız gollerle skor olarak hep rakibin gerisinde kaldı. 2. yarıda farklı bir şekilde geride kalan tecrübeli ekip 5 2 den geri dönmekte zorlanırken son dakikalarda farkı 1 e kadar indirse de beraberlik golünü bulamadı ve sahadan mağlubiyetle ayrıldılar. Genel anlamda iyi mücadele eden ekip turnuvaya mağlubiyetle başlarken son dakikada direkten dönen top beraberliğe engel oldu, rakip kalecinin etkili performansını da geçmekte oldukça zorlandılar.

Maçın Adamı: Olcay

Maçın Gümüş Adamı: Hasan

Maçın Kalecisi: Hasan

Maçın Defansı: Eray

Maçın Ortasahası: Olcay

Maçın Forveti: Fatih

Maçın Golü: Sedat

Maçın Centilmeni: Reşat