Samir Kalıp’tan Güzel Başlangıç!

Premier Lig 1. haftanın son müsabakasında Ayyıldız ile Samir Kalıp takımları karşılaşırken lige fırtına gibi başlayan Sami Kalıp sahadan farklı skorla galip ayrılıp ilk haftanın lideri oldu.

Samir Kalıp takım halinde sahada çok koşarken maç boyunca istekli oyunlarının karşılığını 3 puanla aldılar. Genel anlamda oyuna hakim olan ekip 2. yarıda vites düşürse de maçı kazanmakta zorlanmadı ve haklı bir galibiyet aldılar. Özgür gibi koşan bir ismi orta alana monte eden ekip Mustafa ve Akın’ın da maç boyunca bitmek bilmeyen enerjileri ile rakibe topla oynama şansı vermediler. Mustafa ve Özgür 3 er golle takımın en skorer oyuncuları olurken diğer goller Akın ve Erdoğan’dan geldi.

Ayyıldız takımı maça eksik kadrosuyla çıkarken özellikle kaleci eksiklikleri ciddi anlamda hissedildi. Kolay goller yiyen ekip yedikleri erken gollerle maça erken havlu attılar ve rakibe direnemediler. Pozisyon üretmekte zorlanan ekip buldukları pozisyonları da gole çevirmekte zorlanınca maça ortak olamazken Premier Lige mağlubiyetle başladılar. Takımın golleri Sıddık, Murat ve Selman’dan geldi.

Maçın Adamı: Mustafa

Maçın Gümüş Adamı: Özgür

Maçın Kalecisi:Murat

Maçın Defansı: Hasan

Maçın Ortasahası: Özgür

Maçın Forveti: Mustafa

Maçın Centilmeni: Fırat

Maçın Golü: Mustafa