Greenboys Çok İddialı!

Premier Lig 2. Haftanın ilk maçında Greenboys ile Emek City takımları karşı karşıya gelirken geçen senenin Master Cup yarı final rövanşını farklı skorla alan Greenboys takımı 2 de 2 yaparak Premier Ligde liderliğe yükseldi.

Fc Greenboys maça çok hızlı başlarken ilk bölümlerden buldukları gollerle farkı erken açtılar ve rahat bir maç geçirdiler. Premier Ligde de iddialı olduklarını aldıkları skorlarla gösteren ekip yoluna gümbür gümbür devam ederken bu maçta da rakip kaleye gol olup yağdı. Kaan 4 golüyle geceye damgasını vuran isim olurken Kaptan Oktay da 2 gole imza attı.

Emek City ilk maçtaki performansın çok uzağında kalırken aslında kadrolarında çok da eksik olmamasına karşın skor üretmekte çok zorlandılar ve sahadan beklemedikleri bir skorla mağlup ayrıldılar. İlk yarıda şanssız goller yiyerek oyun disiplininden tamamen kopan ekip 2. yarıda net pozisyonlardan sonuç alamayınca farkı eritme şansını birçok kez değerlendiremedi. Olcay bu akşam tutuk bir görüntü sergilerken Fatih ileri uçta çok yanlız kaldı, Hasan ise şanssız goller yiyerek gününde olmadığını gösterdi.

Maçın Adamı: Kaan

Maçın Gümüş Adamı: Oktay

Maçın Kalecisi:Çağlar

Maçın Defansı: Kaan

Maçın Ortasahası: Yakup

Maçın Forveti: Oktay

Maçın Centilmeni: Hasan

Maçın Golü: Oktay

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.