Alkolik Bilbao Fırsat Tepti!

Premier Ligde karşılaşan Cska Filistin ile Alkolik Bilbao takımlarının mücadelesi oldukça çekişmeli geçerken ilk yarıdaki skor avantajını koruyamayan Alkolik Bilbao sahadan 1 puanla ayrıldı.

Alkolik Bilbao takımı maça hızlı başlarken buldukları erken gollerle skor avantajını eline aldılar. 2. yarıda vites düşüren ekip kalelerinde goller görseler de son bölümlere kadar maçı önde götürdüler. Son dakikalara beraberlikle giren ekip boş kaleye kaçırdıkları gollerle galibiyet fırsatını teptiler ve bu zorlu maçtan 1 puanla ayrıldılar. Onur attığı 4 golle yıldızlaşırken diğer 3 gol de Efe den geldi.

Cska Filistin takımı maça rahat bir oyunla başlarken ilk bölümlerde çok net pozisyonlardan sonuç alamazken devreye beklemedikleri bir skorla yenik girdiler. 2. yarıda oyun disiplinini arttırmalarına karşın net pozisyonlardan sonuç alamadılar. Oyuna gevşek başlayan ekip ilerleyen bölümlerde oyun kontrolünü eline alsa da şans yanlarındaydı ve rakibin boş kaleye kaçırdıkları goller Filistin’e 1 puanı getirdi. Ahmet Enes 4 golle takımın en skorer oyuncusu oldu.

Maçın Adamı: Onur

Maçın Gümüş Adamı: Efe

Maçın Kalecisi: Aydın

Maçın Defansı: Sedat

Maçın Ortasahası: Efe

Maçın Forveti: Onur

Maçın Golü: Efe

Maçın Centilmeni: Aydın