Atıcılar 1 Puana Razı Oldu!

Cuma gününün maçında Atmosfer Hediyelik ile Atıcılar takımları karşı karşıya gelirken kıran kırana geçen maçta kazanan çıkmadı ve takımlar sahadan 1 er puanla ayrıldılar.

Atıcılar takımı maça istediği gibi başlayamazken istedikleri oyunu bir türlü oynayamadılar ve ligdeki belki de en tutuk oyunlarını sergilediler. 2. yarıda rakip kaleye daha etkili gitmelerine karşın pozisyon üretmekte zorlanan ekip aradıkları golü çok zor buldular diyebiliriz. Rakibin katı savunması karşısında 3. bölgede etkili olamamalarına karşın son bölümlerde oyunu rakip yarı alana yığan ekip baskılı oyunuyla beraberlik golünü buldu ve sahadan 1 puanla ayrıldı. Tamer 2 golle takımın en skorer oyuncusu olurken Mert son bölümlerde attığı golle takımını ipten alan isim oldu, geçen maçların yıldızı kaleci Polat ise bu maçta basit goller yedi diyebiliriz.

Atmosfer Hediyeli bir çok as oyuncusundan yoksun olarak sahaya çıkmasına karşın sahadaki kadroda özellikle mücadele anlamında üst düzey performans sergiledi ve rakibe çok da pozisyon vermediler. Tayfun ve Mücahit’le gol yollarında etkili olan ekip son bölümlerde geriye iyice yaslanırken skor avantajını koruyamadı ve sahadan 1 puanla ayrıldılar. Mücahit istekli oyununu 2 golle süslerken kaptan Tayfun santradan attığı golle gecenin golünü atan isim oldu, savunma hattı üst düzey mücadele ederken Salih sakatlığına rağmen özveri ile mücadele etti.

Maçın Adamı: Mücahit

Maçın Gümüş Adamı: Tamer

Maçın Kalecisi: Yasin

Maçın Defansı: Salih

Maçın Ortasahası: Mücahit

Maçın Forveti: Tamer

Maçın Golü: Tayfun

Maçın Centilmeni: ?