Atıcılar Çok Farklı!

Atıcılar ile Wolves takımları karşı karşıya gelirken Atıcılar takımı genç rakibine gol olup yağdı ve yoluna namağlup devam etti.

Atıcılar takımı maça hızlı başlarken ilk bölümlerden itibaren oyun kontrolünü elinde tutarak rakip kalede buldukları pozisyonları gole çevirince rakibin direncini de erkenden kırdı ve rahat bir maç geçirip sahadan çok farklı skorla galip ayrıldılar. Rakibe çok pozisyon vermeden maçı tamamlayan ekip kalesinde gol görmezken performanslarıyla ligin iddialı takımlarından olduklarını yinelediler. Kaleci Polat dışında bütün oyuncular gol sevinci yaşarken Tamer 3 golüyle takımın en skorer oyuncusu oldu.

Wolwes takımı maça istediği gibi başlayamazken yedikleri peş peşe gollerle maça erken havlu attı ve maça tutunamayarak sahadan farklı skorla mağlup ayrıldı. Kadrolarında etkili isimler bulunmasına karşın güçlü rakibine karşı kalecisiz maça çıkmaları adeta intihar olurken bunun bedelini farklı skorla yenilerek aldılar. Açılan farkla dirençleri iyice düşen ekip oyun kuramazken sahadan beklemedikleri bir skorla mağlup ayrıldılar.

Maçın Adamı: Tamer

Maçın Gümüş Adamı: Tunahan

Maçın Kalecisi: Polat

Maçın Defansı: İsmail

Maçın Ortasahası: Tunahan

Maçın Forveti: Tamer

Maçın Golü: Tamer

Maçın Centilmeni: Sezgin