Atıcılar Rakip Tanımıyor!

Haftanın açılış maçında Ulus Gb ile Atıcılar takımları karşı karşıya gelirken maçın genelinde oyun kontrolünü elinde tutan Atıcılar takımı sahadan 5 1 lik skorla galip ayrılıp ligdeki iddialarını yenilemiş oldular.

Atıcılar takımı maça çok hızlı başlarken ilk bölümlerden hem oyun üstünlüğünü eline aldı hem de skor üretmekte zorlanmadı ve skor avantajını eline erken aldı. İlk yarıyı önde tamamlayan ekip rakip takımın 2. yarıda erken oynamasını da avantaja çevirirken rahat bir oyunla sahadan farklı galibiyetle ayrıldı. Selman ve Tamer gol yollarında takımın en etkili isimleri olurken maçı 2 şer golle tamamladılar, Umut da orta alanda oyunu çok iyi kurarken arkadaşlarına çok iyi pozisyonlar hazırladı, Polat ise kurtarışlarıyla maç boyunca takımına güven verdi.

Ulus Gb takımı maça istediği gibi başlayamazken özellikle savunmada yapılan basit hatalar kalelerinde goller görmelerine sebep oldu. Orta alanda iyi işler yapmalarına karşın rakip kalecinin başarılı performansı karşısında zorlanan ekip skor üretmekte sıkıntı çekerken bu sebeple maça ortak da olamadılar ve sahadan farklı skorla mağlup ayrıldılar. Takım içi tartışmalar takımı olumsuz yönde etkilerken motivasyon olarak oyundan düştüler ve istediklerini sahaya yansıtamadılar.

Maçın Adamı: Selman

Maçın Gümüş Adamı: Tamer

Maçın Kalecisi: Polat

Maçın Defansı: Hüseyin

Maçın Ortasahası: Umut

Maçın Forveti: Tamer

Maçın Centilmeni: Selman

Maçın Golü: Tamer