Atıcılar Seriye Aldı!

Pijon ile Atıcılar takımlarının karşılaşması kıran kırana geçerken Pijon çok net pozisyonlardan sonuç alamadığı karşılaşmadan mağlubiyetle ayrılarak inişli çıkışlı performansını sürdürdü.

Pijon takımı lige iyi başlasa da son haftalarda inişli çıkışlı performansını sürdürürken gol yollarında son vuruşlarda oldukça etkisizlerdi ve sahadan mağlubiyetle ayrıldılar. Güçlü rakiplerine karşı iyi mücadele etmelerine rağmen yapılan basit top kayıpları kalelerinde pozisyon görmelerine sebep olurken buna rağmen yaptıkları ataklarda kaleyi isabet yüzdesi biraz daha yüksek olsaydı sahadan puan yada puanlarla ayrılabilirlerdi. Takımın golleri Adem, Zafer ve Erkan’dan geldi.

Atıcılar takımı maça iyi başlarken maç boyunca atak bir oyun sergilediler ve çok pozisyon bularak galibiyeti hak eden bir oyun sergilediler diyebiliriz. Gol yollarındaki etkili silahlarını iyi kullanan ekip savunmadan da etkili bindirmeler yaparken net pozisyonlarla gole gitmekte zorlanmadılar. İsmail ve Tamer 2 şer golle takımın en skorer oyuncuları oldular.

Maçın Adamı: Tamer

Maçın Gümüş Adamı: Umut

Maçın Defansı: Alpay

Maçın Ortasahası: Umut

Maçın Forveti: Tamer

Maçın Centilmeni: Erkan

Maçın Golü: İsmail