Atletico Bresha Kazanmayı Hatırladı!

Atletico Bresha ile Samir Kalıp takımlarının mücadelesinde kazanan Atletico Bresha olurken aldığı farklı galibiyetle galibiyet hasretine son vermiş oldu.

Atletico Bresha takımı maça atak bir oyunla başlarken gol yollarındaki etkili silahlarını iyi kullanıp skor üretmekte zorlanmadı ve maç boyunca skor avantajını elinde tuttu. Pozisyon üretmekte zorlanmayan ekip güzel gollere imza atarken savunmada da oldukça istekliydiler ve hücuma da geriden sürekli destek verdiler. Takımda 5 farklı oyuncunun gol atması takımın ne kadar skorer olduğunu gözler önüne sererken Mert attığı 4 gol ve asistleriyle gecenin yıldızı oldu.

Samir Kalıp maça yedikleri şok gollerle çok kötü başlarken peş peşe yedikleri gollerle ne olduğunu anlayamadan fark bir anda açıldı. İlerleyen dakikalarda reaksiyon gösterip farkı eritmeye çalışsalar da bu çaba puan için yeterli olmadı ve sahadan farklı skorla mağlubiyetle ayrıldılar. Yenilen goller takımı oyundan düşürürken gol yollarında eksik oyuncularını çok aradılar ve koordine olmakta zorlandılar. Akın 2 golle takımın en skorer oy8ncusu oldu.

Maçın Adamı: Mert

Maçın Gümüş Adamı: Hasan

Maçın Kalecisi: Doğan

Maçın Defansı: Veli

Maçın Ortasahası: Mert

Maçın Forveti: Hasan

Maçın Golü: Mert

Maçın Centilmeni: Hasan