Atmosfer Hediyelik Derbide Yine Galip!

Perşembe günü kapanış maçında Atmosfer Hediyelik & Ayaz Ticaret derbisi olurken kıran kırana geçen maçta kazanan son bölüm golleriyle Atmosfer Hediyelik oldu.

Atmosfer Hediyelik takımı maça kötü bir oyunla başlarken savunmada yapılan hatalarla yenik duruma düştüler. İlk yarıyı geride tamamlayan ekip 2. yarıda rakip kaleye kontra toplarla etkili giderken buldukları gollerle maçı kazanmasını bildi ve zirvede farkı iyice açmaya başladı. Takım oyunu, birlikteliğin verdiği uyum ve Tayfun’un gol yollarındaki bitiriciliği galibiyette büyük rol oynarken Selim’in savunmadaki gayretli oyunu da maçın kırılma anlarında gol yememe adına önemli bir rol üstlendi.

Ayaz Ticaret maça iyi bir kadroyla başlarken maç boyunca sahada basmadık yer bırakmadılar, çok koşup iyi mücadele ettiler, genel anlamda oyunun hakimi olan ekip rakip kaleyi abluka altına alırken son vuruşlarda özellikle 2. yarıda rakip savunmayı geçemeyince skor avantajını koruyamadılar ve sahadan mağlubiyetle ayrıldılar. Final Four öncesi hazır görüntü veren ekip mücadelesiyle Finallerde iddialı olduğunu gösterdi, Seyit attığı 2 golle takımın en skorer oyuncusu oldu.

Maçın Adamı: Tayfun

Maçın Gümüş Adamı: Serkan D.

Maçın Kalecisi: Cem

Maçın Defansı: Selim

Maçın Ortasahası: Serkan D.

Maçın Forveti: Tayfun

Maçın Centilmeni: Seyit

Maçın Golü: Tayfun