Atmosfer Hediyelik Form Tutmaya Başladı!

Gecenin 2. maçında geçen sezonun Şampiyonu Atmosfer Hediyelik ile ligin yeni ekibi Wolves takımı karşı karşıya gelirken büyük çekişmeye sahne olan maçta Atmosfer Hediyelik sahadan 7 1 gibi net bir skorla galip ayrılıp yavaş yavaş form tutmaya başladığını göstermiş oldu.

Atmosfer Hediyelik takımı sahadan farklı bir skorla galip ayrılsa da skora paralel oyuna hakim değildi diyebiliriz. Oynaması gerektiği gibi oynayan ekip kontra ve hızlı toplarla rakip kaleye iyi gidip Tayfun’un formda görüntüsüyle maçı kazanmasını bildi. Kalelerine gelen şut yağmurunda Erkan Terzi’nin müthiş performansı takımını maç boyunca ayakta tutarken rakibe çok da gol şansı tanımadılar. Savunma bloğu adeta savaşırken rakibi ceza alanına çok sokmayıp daha çok uzaktan şutlara zorladılar. Yasin tecrübesiyle rakibe göz açtırmazken Tayfun güçlü rakibini 6 golüyle yıktı, Serkan orta alanda takımın beyniydi.

Wolves takımı ligde çıktığı ilk maçta güçlü rakibine karşı farklı mağlup olurken hiç de beklemedikleri bir skorla karşılaştılar. Genel olarak top kendilerinde olmasına karşın rakip ceza alanına girmekte zorlanan ekip rakibin katı savunması karşısında oldukça zorlanırken daha çok uzaktan şutlarla gol aradılar fakat rakip kaleciyi geçemediler. Takım halinde gol arayan ekip savunmada zaman zaman boşluklar verirken rakibin kontra atakları karşısında oldukça zorlandılar. Yıldız isimlerden oluşan kadrolarına karşın ilk maçta skor üretmekte zorlanan ekip buna rağmen ilerleyen haftalarda çok can yakacaklarını düşünüyorum.

Maçın Adamı: Tayfun

Maçın Gümüş Adamı:Erkan

Maçın Kalecisi: Erkan

Maçın Defansı: Yasin

Maçın Ortasahası: Serkan

Maçın Forveti: Tayfun

Maçın Golü: Tayfun

Maçın Centilmeni: Caner