Atmosfer Hediyelik Liderliği Sevdi!

Günün son maçında Atmosfer Hediyelik ile Ulus Gb takımları karşı karşıya gelirken kıran kırana geçen maçta kazanan son dakika golüyle Atmosfer Hediyelik oldu ve liderliğini sürdürdüler.

Atmosfer Hediyelik takımı maçın genelinde iyi mücadele etmesine karşın motive olmakta zorlandı ve oyun hakimiyetini eline çok da alamadı. İyi paslaşmalara rağmen oyun kurmakta zorlanan ekip rakip kalede aradığı pozisyonları çok da bulamazken daha çok uzaktan şutlarla gol aradılar fakat rakip kaleciyi geçmekte zorlandılar. Son bölümlerde gelen gollerle maçı tecrübesiyle kazanan ekip yükselişini sürdürürken Serkan Danki 2 golüyle yıldızlaştı, Selim son dakikadaki frikik golüyle takımına hayat verdi.

Ulus Gb takımı maça iyi başlarken rakip kalede buldukları pozisyonlarla skor üretmekte zorlanmadılar. Genel anlamda rakiple dişe diş oynayan ekip savunmada yaptıkları basit top kayıplarıyla kalelerinde goller gördüler. Skor avantajını genel anlamda ellerinde tutmalarına karşın bunu son düdüğe kadar sürdüremeyen ekip son dakikada yedikleri golle yıkıldılar. Motivasyon anlamında sıkıntı yaşayan ekip maçı kolay bırakmasalar maçtan puan yada puanlarla ayrılabilirlerdi.

Maçın Adamı: Serkan Danki

Maçın Gümüş Adamı: Selim A.

Maçın Kalecisi: Erkan

Maçın Defansı: Yasin

Maçın Ortasahası: Selim A

Maçın Forveti: Tayfun

Maçın Golü: Selim A.

Maçın Centilmeni: Feyyaz