Ayaz Ticaret Final Gruplarına Galibiyetle Başladı!

Final Four ilk hafta maçında Ayaz Ticaret ile Greenboys takımları karşı karşıya gelirken kıran kırana geçen maçta kazanan 3 2 lik skorla Ayaz Ticaret oldu ve final gruplarına 3 puanla başladılar.

Ayaz Ticaret takımı maç boyunca atak bir oyun sergilerken rakip kalede oldukça etkiliydiler ve çok net pozisyonlara girdiler. Rakibe göre daha çok pozisyon üreten ekip skor üretmekte zorlanmazken çok koşan oyuncularla sahaya çıkmasının karşılığını galibiyetle aldılar. Kadro yapısı itibariyle final gruplarında iddialı olduklarını gösteren ekip savunmada da iyi bir görüntü sergilerken rakibe çok da fazla boşluk vermedi. Seyit kaçırdığı gollere rağmen 2 golle galibiyette büyük rol oynarken diğer gol Kaptan Kerem’den geldi.

Greenboys takımı sezonu uzak ara önde lider tamamlamasına karşın pandemi sebebiyle verilen aralar takıma yaramadı. Kondisyon olarak gene anlamda hazır olmalarına karşın son dönemde konsantrasyon eksikliği yaşayan ekip sezonun genelindeki başarılı oyununu bu maça yansıtamadılar ve tutuk bir oyun sergilediler. Pozisyon bulmakta zorlanan ekip skor üretme konusunda sıkıntılı bir maç geçirirken gol yollarında etkili silahlarından çok da faydalanamadılar. Kaptan Oktay maçı 2 golle tamamlarken savunma anlamında zor bir maç geçirdiler diyebiliriz.

Maçın Adamı : Seyit

Maçın Gümüş Adamı: Kerem

Maçın Kalecisi: Hakan

Maçın Defansı: İbrahim

Maçın Ortasahası: Kerem

Maçın Forveti: Seyit

Maçın Golü: Seyit

Maçın Centilmeni: Burak