Ayyıldız Direkleri Geçemeyince Alkolik Bilbao Liderlik Koltuğuna Oturdu!

Premier Lig maçında Alkolik Bilbao ile Ayyıldız takımları karşılaşırken büyük çekişmeye sahne olan maçta kazanan son dakika golüyle Alkolik Bilbao oldu ve bu galibiyetle kendilerini zirveye yerleştirip rakibini ateş hattına attılar. Öyle bir maçtı ki Ayyıldız maçı kazansaydı yarışın içinde büyük avantaj yakalayacaktı ve play off yolunda dev bir adım atacaktı ama bu zorlu maçı kaybederek ligin son sırasında yer aldılar.

Alkolik Bilbao Premier Ligdeki serüvenine yenilgisiz devam ederken zorlu geçen maçta son dakika golüyle güldüler. Maç boyunca iyi savunma yapan ekip kaleci Aydın’ın üst düzey performansıyla ayakta kalırken ilk ayrıdaki skor avantajını 2. yarıda koruyamayıp son bölümlere berabere girseler de şans yanlarındaydı ve bu zorlu maçtan son dakika golüyle galip ayrıldılar. Muhammed, Doğan gibi orta alanın dinamik isimleriyle orta alanda rakibe karşı dirençli duran ekip rakip kalede istedikleri pozisyonları çok bulamasalar da bir gittiler pir gittiler diyebiliriz. Doğan ve Mert attıkları 2 şer golle galibiyette büyük rol oynarken diğer gol Muhammed’den geldi.

Ayyıldız takımı ligdeki belki de en iyi performansını sergilerken kazandıkları daha önceki maçlardan bile daha iyi bir maç çıkardılar, çok iyi mücadele edip rakip kaleye çok iyi gittiler, çok net pozisyonlar buldular fakat şans yanlarında değildi ve çok trajedik bir şekilde maçı kaybettiler. Evet daha önce de çok maç kaybettiler fakat bu denli etkili bir performans daha önce hiç sergilememişlerdi ki bu da mağlubiyetin üzüntüsünü arttırdı fakat gelecek adına da umut verdi ve geleceğe daha umutlu bakmalarını sağlayacak bir maç oldu. Rakip kaleye oyunu birçok kez yığan ekip rakip kaleciyi ve direkleri geçmekte zorlanırken son 10 dakikada skor berabereyken 2 topları direkte patladı ve şanssız bir şekilde son dakikalarda yedikleri gollerle maçı kaybettiler. Yeni transferler takımı oldukça hareketlendirirken artık kolay lokma olmayacaklarının da sinyallerini verdiler. Kadir 4 golle sahanın en skorer oyuncusu oldu fakat bu performans puan için yeterli olmadı.

Maçın Adamı: Doğan

Maçın Gümüş Adamı: Kadir

Maçın Kalecisi: Aydın

Maçın Defansı: Sedat

Maçın Ortasahası: Doğan

Maçın Forveti: Kadir

Maçın Golü: Kadir

Maçın Centilmeni: Fırat