Ayyıldız Rövanşı Aldı!

Cumartesi günü maçında Samir Kalıp ile Ayyıldız takımları rövanşta karşılaşırken büyük çekişmeye sahne olan maçta kazanan Ayyıldız oldu ve rakibinden rövanşı aldı.

Ayyıldız takımı maça fırtına gibi başlarken ilk yarıyı 3 0 gibi önemli bir skor avantajıyla tamamladı. 2. yarıya şok 3 golle başlayıp skora bir anda denge gelse de direnç gösterip sahadan 6 3 lük skorla galip ayrıldılar. Maçın kazanmalarında en büyük etken yenilen 3 golün ardından direnç gösterip attıkları 4. gol kırılma anı oldu ki bu gol gelmese trajedik bir mağlubiyet alabilirlerdi. Takım halinde iyi savunma yapan ekip rakibe karşı iyi direnirken Kerem’in etkili performansıyla ayakta kaldılar. Selahattin 3 golüyle takımın en skorer oyuncusu olurken Emirhan da 2 gole imza attı.

Samir Kalıp aslında maça iyi başlasa da kolay goller yiyerek ilk yarıyı 3 0 geride tamamladı. 2. yarıya çok hızlı başlayıp skora bir anda denge getirse de devamını getiremedi ve sahadan 6 3 lük skorla mağlup ayrıldı. Oyun olarak kötü olmasalar da skor üretmekte zorluk yaşayan ekip bu sebeple maça ortak olamadı. Mustafa 2 golle takımın en skorer oyuncusu oldu.

Maçın Adamı: Selahattin

Maçın Gümüş Adamı: Emirhan

Maçın Kalecisi: Kerem

Maçın Defansı: Emirhan

Maçın Ortasahası: Fırat

Maçın Forveti: Selahattin

Maçın Centilmeni:Mehmet

Maçın Golü: Selahattin