Balıklı Siftah Dedi!

Cumartesi gününün maçında Balıklı Heat ile Fight Club takımları karşı karşıya gelirken büyük çekişmeye ve gol düellosuna sahne olan maçta kazanan Balıklı Heat takımı oldu ve siftah diyerek sezonun ilk galibiyetin aldılar.

Balıklı Heat takımı maça çok hızlı başlarken buldukları erken gollerle 3 0 lık skor avantajını erken buldular. İlerleyen dakikalarda vites düşürüp kalelerinde goller görmelerine karşın 2. yarıda farkı yeniden açan ekip sahadan farklı skorla galip ayrıldı ve sezonun ilk galibiyetini aldılar. Genel anlamda iyi bir maç çıkaran ekip skor üretmekte zorlanmazken özellikle gol yollarında etkili bir görüntü sergilediler. Ömer ve Yasin 4 er golüyle skora ciddi katkı sağlarken Yunus da maçı 1 golle tamamladı.

Fight Club takımı maça istediği gibi başlayamasa da ilerleyen dakikalarda maça ortak olmasını bildi. Buldukları gollerle farkı 1 e indiren ekip 2. yarıya yine istediği gibi başlayamadı ve maça erken havlu attı. Son bölümlerde buldukları goller farkı eritse de puan için yeterli olmazken sahadan mağlubiyetle ayrıldılar. Tahsin 3 golüyle takımın en skorer oyuncusu olurken Bayram da geceyi 2 golle tamamladı.

Maçın Adamı: Yasin

Maçın Gümüş Adamı: Yunus

Maçın Defansı: Sinan

Maçın Ortasahası: Yasin

Maçın Forveti: Ömer

Maçın Golü: Tahsin

Maçın Centilmeni: Murat