Best Fc Bresha’ya Patladı!

Best Fc ile Atletico Bresha takımlarının karşı karşıya geldiği maçta ilk bölümler çekişmeli geçse de Best Fc 2. yarıda oyuna ağrılığını koyup sahadan 8 1 gibi farklı bir skorla galip ayrılıp yoluna dolu dizgin devam etti.

Best Fc kadro yapısı olarak maça favori başlasa da ilk bölümlerde istediklerini sahaya tam olarak yansıtamadılar ve buldukları net pozisyonları da değerlendiremediler. 2. yarıda Baskılarıyla rakibin direncini kıran ekip farkı açmakta zorlanmazken sahadan farklı bir skorla galip ayrılıp güzel futbollarını skora yansıtmaya devam ettiler. Orta alanda Ahmet ve Burak’la etkili olan ekip iyi paslaşmalarla rakip kalede net pozisyonlar bulurken Berkay da savunmadan etkili bindirmeler yaparak hücuma sürekli destek verdi.

Atletico Bresha takımı güçlü rakibine karşı maça iyi başlarken ilk yarıda dirençli bir görüntü sergilediler. Savunmada adeta savaşan ekip uzun toplarla rakip kalede gol ararken aslında net pozisyonlar da buldular fakat bunu skora çevirme konusunda sıkıntılar yaşadılar. 2. yarıda yaşanan sakatlık oyun kurgularını bozarken peş peşe yedikleri gollerle oyundan tamamen düşüp sahadan farklı skorla mağlup ayrıldılar. Belki rakibin iyi futbolu göze alındığında yenilgi beklenebilirdi ama ilk yarıdaki mücadeleye bakıldığında kendi açılarından talihsiz bir skorla sahadan mağlup ayrıldılar.

Maçın Adamı: Burak

Maçın Gümüş Adamı: Ahmet

Maçın Defansı: Berkay

Maçın Ortasahası: Ahmet

Maçın Forveti: Burak

Maçın Centilmeni: Veli

Maçın Golü: Burak