Best Fc Kaybetmeyi Unuttu!

Gecenin son maçında Best Fc ile Ding Dong 76 takımları karşı karşıya gelirken Best Fc takımı sahadan galibiyetle ayrılıp yenilmezlik serisini sürdürdü.

Best Fc takımı maça iyi başlarken rakip kaleye gitmekte zorlanmadı. Rakip savunmanın dirençli görüntüsüne rağmen skor üretmekte zorlanmayan ekip maçın genelinde skor avantajını elinde tutarken son bölümlerde geriye yaslanık görüntü sergileseler de kontra toplarla rakip kalede etkili olup sahadan galibiyetle ayrılmasını bildiler. Savunmada da rakibe göz açtırmayan ekip rakibi daha çok uzaktan şutlara zorlarken bir çok şutun kaleye gitmesine izin vermediler. Burak ve Rıdvan 2 şer golle takımın skorer oyuncuları olurken Ahmet de orta alandaki başarılı oyununu 1 golle süsledi.

Ding Dong 76 takımı ligde çıktığı ilk maçta ligin formda ekiplerinden Best Fc ye karşı maç boyunca iyi mücadele ederken rakibin etkili ayaklarına rağmen maçtan hiç kopmadılar ve oyun disiplininden ayrılmayarak maç boyunca rakip kalede gol aradılar. Son vuruşlarda düşük yüzdeyle oynamaları en büyük handikapları olurken final paslarını iyi yapamadılar ve bir çok şut pozisyonunda pas tercihi kullanarak bir çok gol şansını da değerlendirememiş oldular. Zeki, Erdoğan ve Murat takımın gollerine imza atan isimler oldular.

Maçın Adamı : Burak

Maçın Gümüş Adamı: Rıdvan

Maçın Defansı: Abdullah

Maçın Ortasahası: Ahmet

Maçın Forveti:Burak

Maçın Golü: Erdoğan

Maçın Centilmeni: Zeki