Beyazıd Çok Rahat!

Çarşamba günü maçında Atletico Bresha ile Beyazıd City takımları karşı karşıya gelirken Beyazıd City takımı ilk bölümlerde attığı gollerle rahat bir maç geçirirken sahadan farklı bir skorla galip ayrıldılar.

Kadro yapıları itibariyle oldukça iddialı bir şekilde maça çıkan ekip pozisyon üretmekte zorlanmazken maç boyunca atak bir oyun sergilediler ve genel anlamda maça hakimdiler diyebiliriz. Gol yollarındaki etkili silahlarını iyi kullanan ekip net pozisyonlar bulurken göze hoş gelen bir futbol oynadılar. Savunmada da diri bir görüntü sergileyen ekip Sabrican’ın da kalesindeki başarılı performansıyla kalelerinde çok da gol şansı vermediler. Samet ve Efe 2 şer golle takımın skorer oyuncuları oldular.

Atletico Bresha takımı mütevazi kadrosuyla iyi mücadele etseler de kondisyon eksikliklerinin de etkisiyle rakibe direnemediler ve sahadan mağlubiyetle ayrıldılar. 2. yarıda buldukları peş peşe 2 gol takımı umutlandırsa da devamı gelmedi ve farkı eritemediler. Emre ve Melih takımın gollerine imza atan isimler oldular.

Maçın Adamı: Samet

Maçın Gümüş Adamı: Efe

Maçın Kalecisi: Sabri Can

Maçın Defansı: Umut

Maçın Ortasahası: Samet

Maçın Forveti: Efe

Maçın Centilmeni: Veli

Maçın Golü: Samet