Beyazıd’tan Müthiş Geri Dönüş!

Cuma günü maçında Beyazıd City ile Ulus Gb takımları karşı karşıya gelirken kıran kırana geçen ve izleyicilerin büyük zevk aldığı maçtan Beyazıd City 2 0 geriden gelip sahadan 4 2 lik skorla galip ayrıldı.

Beyazıd City maç boyunca istekli bir oyun sergilerken ilk yarıda yedikleri şok gollerle hiç de beklemedik bir skorla devreye girdiler. Kıran kırana geçen maçın 2. yarısında oyunun kontrolünü tamamen eline alan ekip üst üste etkili ataklarla rakip kalede gol ararken aradıkları golleri çok da gecikmeden buldular ve sahadan galibiyetle ayrıldılar. Genç ve koşan kadrosuyla oyunu domine eden ekip sahada basmadık yer bırakmazken haklı bir galibiyetle sahadan ayrıldılar. Rakip takım savunma anlamında çok dirense de baskılarını öyle arttırdılar ki ‘bu güneşe kar dayanmaz’ sözünü adeta yaşattılar ve baskılarıyla rakibin direncini kırdılar.

Ulus Gb takımı maça iyi başlarken rakip kaleye yaptıkları etkili ataklarla ilk yarıda 2 0 lık skor avantajını yakaladılar. Bu skor kendilerini geriye yaslanmaya iterken bu da mağlubiyeti tetikleyen en büyük etken oldu. Kalecilerinin başarılı performansıyla uzun süre rakibin baskılı oyununa direnmelerine karşın yenilen gollerle oyundan düştüler ve sahadan mağlubiyetle ayrıldılar. 2. yarıda rakibin baskılı oyununa reaksiyon verememeleri rakibe teslim olmalarına sebep oldu diyebiliriz.

Maçın Adamı: Osman

Maçın Gümüş Adamı: Efe

Maçın Kalecisi: Sabrican

Maçın Defansı: Furkan

Maçın Ortasahası: Osman

Maçın Forveti: Efe

Maçın Golü: Osman

Maçın Centilmeni: Sabrican