Cska Filistin’den Müthiş Geri Dönüş!

Günün ilk maçında Cska Filistin ile Ulus Gb takımları karşı karşıya geçerken müthiş bir mücadele şeklinde geçen maçta Cska Filistin devresine 4 0 geride girdiği maçtan 6 5 lik skorla galip ayrılıp tarihi bir galibiyete imza attı ve geçen sezonun rövanşını da almış oldu.

Cska Filistin maça skor anlamında çok kötü başlasa da oyun anlamında ve buldukları pozisyonlar itibari ile çok da kötü bir devre geçirmediler. İlk yarıyı 4 0 geride tamamlamalarına karşın çok net pozisyonlar bulan ekip bunları değerlendirmekte zorlanırken son 10 dakikaya 5 1 geride girmelerine karşın buldukları peş peşe gollerle kendileri adına çok da yaşanmamış bir geri dönüş yaparak sahadan galibiyetle ayrıldılar. Bitiricilik anlamında çok sıkıntı yaşayan ekip buna rağmen oyundan hiç düşmeyerek maçı bırakmadılar ve bu motivasyon galibiyeti getirdi diyebiliriz. Sedat, Ümit, Cengiz üçlüsü attıkları 2 şer golle galibiyette büyük rol oynarken Murat da savunmada oldukça başarılıydı.

Ulus Gb takımı maça fırtına gibi başlarken buldukları erken gollerle skor avantajını eline aldılar. 2. yarıya rehavetle başlayan ekip skor avantajının da rahatlığıyla oyunu gevşetirken son dakikalarda beklemedikleri gollerle sahadan süpriz bir mağlubiyetle ayrıldılar. Yeni yapılanmaya giden ekip genç oyuncularıyla göze hoş gelen bir futbol oynarken rehavet maçı kaybettirdi diyebiliriz ki kadro yapısı oldukça iyidi. Hasan attığı 4 golle takımın en skorer oyuncusu oldu.

Maçın Adamı : Ümit

Maçın Gümüş Adamı: Sedat

Maçın Kalecisi: Feyyaz

Maçın Defansı: Murat

Maçın Ortasahası: Ümit

Maçın Forveti: Sedat

Maçın Golü: Sedat

Maçın Centilmeni: Feyyaz