Davut’un İnadı Puanı Getirdi!

Özlüce Fc ile Anka takımlarının karşı karşıya geldiği maçta gol duellosu şeklinde geçen maçta kazanan çıkmadı ve takımlar sahadan 1 er puanla ayrıldılar.

Özlüce Fc takımı uzun bir aranın ardından lige çok iddialı bir kadro ile dönerken genel anlamda çok iyi bir maç çıkardılar ve yenik duruma düştükleri mücadeleden son dakikalarda gelen gollerle beraberlikle ayrıldılar. Kadro yapısı anlamıyla maça iddialı başlayan ekip zaman zaman zorlansa da gol yollarında oldukça iyilerdi ve skor üretmekte zorlanmadılar. Berkay Mete ikilisi attıkları 3 er golle geceye damgalarını vuran isimler olurken diğer gol Mustafa’dan geldi.

Anka takımı güçlü rakibine karşı maç boyunca oyundan düşmezken son bölümlerde Önder’in kırmızı kartla oyun dışında kalmasına rağmen maçtan kopmadılar ve Kaptan Davut’un da gol yollarındaki becerisiyle sahadan 1 puanla ayrılmasını bildiler. Savunmada diri bir görüntü sergileyen ekip gol yollarında da iyi bir maç çıkartırken Kaptan Davut 4 golüyle gecenin yıldızı oldu, son golü görülmeye değerdi.

Maçın Adamı: Davut

Maçın Gümüş Adamı: Berkay

Maçın Kalecisi: Arif

Maçın Defansı: Mustafa

Maçın Ortasahası: Mete

Maçın Forveti: Davut

Maçın Centilmeni: Davut

Maçın Golü: Berkay