Derbide Kazanan Yine Cska Filistin!

Cumartesi günü Kapanış maçında Cska Filistin ile Alkolik Bilbao takımları karşı karşıya gelirken Derbide Alkolik Bilbao yine kazanamadı ve Cska Filistin takımı sahadan farklı bir skorla galip ayrılıp yükselişini sürdürdü.

Cska Filistin takımı maça iyi paslaşmalarla başlarken hücum hattında güzel pas organizasyonlarıyla rakip kaleye iyi gitti. Ömer-Harun-Ümit üçlüsünün uyumuna geriden Alihan’ın etkili bindirmeleri eklenince pozisyon üretmekte zorlanmayan Cska Filistin sahadan farklı skorla galip ayrılmasını bildi. Arif kurtarışlarıyla kalesinde yine güven verirken Ümit golleri ve asistleriyle galibiyette büyük rol oynadı.

Alkolik Bilbao takımı maça istediği gibi başlayamasa da ilerleyen dakikalarda skora denge getirmesini bildi. Savunmada dağınık bir görüntü sergileyen ekip maça tutunamazken sahadan farklı skorla mağlup ayrıldı. Genç ve koşan oyunculara sahip olmalarına karşın oyun disiplinini sağlayamayan ekip rakibe çok pozisyon verirken son vuruşlarda da şanssız bir maç geçirdiler, maçın başlarında Onur’un sakatlığı da takımı olumsuz etkiledi.

Maçın Adamı: Ümit

Maçın Gümüş Adamı: Harun

Maçın Kalecisi: Arif

Maçın Defansı: Alihan

Maçın Ortasahası: Harun

Maçın Forveti:Ümit

Maçın Golü: Ümit

Maçın Centilmeni:Sedat