Ding Dong 76 Galibiyetle Tanıştı!

Günün maçında Ulus Gb ile Ding Dong 76 takımları karşı karşıya gelirken son dakikasına kadar oyundan düşmeyen 2 takımın mücadelesinde kazanan Ding Dong 76 takımı oldu ve sahadan 8 6 lık skorla galip ayrılıp ligdeki ilk galibiyetlerini aldılar.

Ding Dong 76 takımı maç boyunca istekli ve atak bir oyun sergilerken rakip kalede oldukça etkiliydiler. Pozisyon üretmekte zorlanmayan ekip gol yollarında iyi paslaşmalarla net pozisyonlara girerlerken son vuruşlarda yüksek yüzde ile oynayınca galibiyet kendiliğinden geldi ve ilk 3 puanlarını almış oldular. Emrah ve Suat 3 er golle takımın en skorer oyuncuları olurken Kaptan Zeki ve Murat da skora 1 er gollük katkı sağladı.

Ulus Gb takımı maç boyunca oyundan düşmezlerken etkili ataklar yapmalarına karşın son vuruşlarda oldukça şanssızdılar. Çerçeveyi bulmakta zorlanan ekip skor üretmekte zorlanırken buna paralel kalelerinde kolay goller görerek skor avantajını rakibe kaptırdılar. Buna rağmen oyundan hiç düşmeyen ekip son dakikaya kadar rakip kalede gol aradılar fakat savunmalarında boşluklar da verdiler. Cengiz gollerine bu maçta da devam ederken maçı 4 golle tamamlayarak sahanın en skorer oyuncusu oldu, Ulaş da 2 gole imza attı.

Maçın Adamı: Emrah

Maçın Gümüş Adamı: Suat

Maçın Defansı: Murat

Maçın Ortasahası: Emrah

Maçın Forveti:Suat

Maçın Centilmeni: Cengiz

Maçın Golü: Cengiz