Dostluk Kazandı, Puanlar Paylaşıldı!

Günün ilk maçında Cska Filistin ile Ayaz Ticaret takımları karşıya karşıya gelirken son dönemlerin en gollü maçı olarak kayıtlara geçti ve 11-11 sona eren maçta taraflar sahadan 1 er puanla ayrıldı.

Ayaz Ticaret maçın genelinde başarılı bir oyun sergilerken rakip kalede etkili ataklar gerçekleştirip skor üretmekte zorlanmadı. İlk yarıya önde girmelerine karşın 2. yarıda rehavete kapılan ekip karşılıklı gollerle geçilen 2. yarıda sahadan beraberlikle ayrıldı ve sezona 1 puanla başladı. Seyit gol yollarında takımın en skorer oyuncusu olurken Ercan ve Kerem de orta alanın başarılı isimleriydi.

Cska Filistin maça yüksek yaş ortalamalı bir kadroyla çıkmalarına karşın iyi mücadele ederken çoğu kez skor anlamında geriye düşmelerine karşın maçı bırakmadılar ve sahadan 1 puanla ayrıldılar. Orta alanda Reşat Okan ikilisinin mücadeleci oyunu, ileri uçta Sedat’ın bitiriciliği takımı maça ortak ederken savunmada Murat Engin Harun üçlüsü de zaman zaman uyum sorunu yaşamalarına karşın iyi mücadele ettiler.

Maçın Adamı: Seyit

Maçın Gümüş Adamı: Okan

Maçın Kalecisi: Hamdi

Maçın Defansı: Metin

Maçın Ortasahası: Okan

Maçın Forveti: Seyit

Maçın Centilmeni: Sedat

Maçın Golü: Kerem