Emek City Palermo’ya Patladı!

Emek City ile Palermo takımlarının karşı karşıya geldiği maçta rakip kaleye gol olup yağan Emek City sahadan 8 1 lik skorla galip ayrıldı ve uzun bir aranın ardından galibiyetle tanıştı.

Emek City ligde çıktığı ilk maçtan farklı bir skorla mağlup ayrılırken bu maçta eksiklerini telafi ederek Master Cup’taki Final başarısını gösteren kadroyla rakibine ağır bir mağlubiyet tattırdılar. Gol yollarında Olcay ve Fatih’le etkili olan ekip savunmada da diri bir görüntü sergilerken rakibe çok da net pozisyon vermediler. Fatih 4, Olcay 3 golüyle gecenin öne çıkan isimleri olurken Kaleci Hasan ise etkili kurtarışlarıyla kariyerinin en az gol yediği maçlardan birini çıkardı.

Palermo takımı gol yollarında etkisiz bir görüntü sergilerken savunma ve orta alanda gayretli olsalar da yenilen gollerle oyundan düştüler ve rakibe teslim olarak sahadan farklı bir skorla mağlup ayrıldılar. Son vuruşlarda çerçeveyi bulmakta zorlanan ekip inişli çıkışlı performansını sürdürürken kadro konusunda istikrarsızlık yaşayınca mağlubiyet kaçınılmaz oldu. Kaptan Hüseyin takımının tek golünü atan isimdi.

Maçın Adamı: Fatih

Maçın Gümüş Adamı: Olcay

Maçın Kalecisi: Hasan

Maçın Defansı: Eray

Maçın Ortasahası: Olcay

Maçın Forveti: Fatih

Maçın Centilmeni: Hüseyin

Maçın Golü: Fatih