Fight Club’tan Kritik Galibiyet!

Cuma günü açılış maçında Pijon ile Fight Club takımları karşı karşıya gelirken büyük çekişmeye sahne olan maçta kazanan 2 1 lik skorla Fight Club takımı oldu ve önemli bir galibiyete imza attılar.

Fight Club takımı maç boyunca iyi mücadele ederken uzun toplarla rakip savunmanın arkasına sarkıp tehlikeli olmaya çalıştılar ve bunda da başarılı oldular. Tahsin’in tecrübesi ve bitiriciliği ile rakip kalede goller bulan ekip 2 0 lık skor avantajını yakalarken son bölümlerde iyi savunma yapıp rakibe gol şansı vermeyerek sahadan önemli bir galibiyetle ayrıldılar. Tahsin attığı 2 golle galibiyette büyük rol oynarken Murat da savunmanın diri isimlerindendi.

Pijon takımı maça istediği gibi başlamazken bu maç çok tutuk bir görüntü sergiledi ve özellikle gol yollarında istediklerini sahaya yansıtamadılar. Pozisyon bulmakta zorlanmamalarına rağmen bunları değerlendirme konusunda oldukça cömert davranan ekip sahadan hiç de beklemedikleri bir skorla mağlup ayrıldılar. Erkan takımın istekli oyuncularından olurken maçı 1 golle tamamladı, Osman ve özellikle Adem önceki maçlara göre tutuk bir görüntü sergilediler, Oğuzhan kurtarışlarıyla takımın en dikkat çeken ismi oldu.

Maçın Adamı: Tahsin

Maçın Gümüş Adamı: Murat

Maçın Kalecisi: Oğuzhan

Maçın Defansı: Murat

Maçın Ortasahası: Erkan

Maçın Forveti: Tahsin

Maçın Golü: Tahsin

Maçın Centilmeni: Murat