Filistin Toparlanıyor!

Günün ilk maçında Cska Filistin ile Formasızlar takımı karşı karşıya gelirken maça hızlı başlayan Filistin devreyi 4 1 önde tamamladı ve 2. yarıda bu skorun meyvesini yerken sahadan farklı skorla galip ayrılıp 3. sıraya yükseldi.

Cska Filistin takımı rakibin oyundan erken düşmesini fırsata çevirdi ve ilk yarıdan skor avantajını eline aldı. 2. yarıda vites düşürseler de son bölümlerde rakibin savunmadaki boşluklarını iyi değerlendiren ekip 3 puanın sahibi oldu. Harun attığı 3 golle galibiyette başrol oynarken Reşat da orta alanda etkiliydi, Engin de savunmada Murat’la birlikte diri bir görüntü sergiledi.

Formasızlar takımı maça iyi kadroyla başlasa da çok net pozisyonlardan sonuç alamadı. İlk yarının sonlarında oyundan düşen ekip 2. yarıda goller bulup maça tutunmaya çalışsalar da bir çok net pozisyondan sonuç alamayarak sahadan mağlubiyetle ayrıldılar. Kondisyon eksikliklerinin yanı sıra uyum sorunu göze çarpan ekip kadro anlamında rakipten daha iyi olsalar da bunu sonuca yansıtamadılar. Önder ve Davut 2 şer golle takımın skorer oyuncuları oldular.

Maçın Adamı: Harun

Maçın Gümüş Adamı:Engin

Maçın Kalecisi: Emin

Maçın Defansı: Engin

Maçın Ortasahası: Harun

Maçın Forveti:Reşat

Maçın Golü:Önder

Maçın Centilmeni:Davut