Final Bileti Kaptan Kerem’den!

Final Four 2. hafta maçında Cska Filistin ile Ayaz Ticaret takımları karşı karşıya gelirken maçın başından sonuna üstün oynayan Ayaz Ticaret sahadan farklı galibiyetle ayrılarak adını finale yazdırdı.
Ayaz Ticaret takımı hızlı oyunlarıyla maça fırtına gibi başlarken henüz ilk dakikalardan gol yağmuruna başladı ve rakibin umutlarını erken kırdı. Kadro yapısı ve form durumuyla şampiyonluğun en ciddi adaylarından olan ekip final grubunda 2de 2 yaparak adını finale yazdıran ilk ekip oldu ve finaldeki rakibini beklemeye başladı. Finaldeki rakibini son maçtaki performansıyla kendisi belirleyecek olan ekip Kerem’in 5 golü ve asistleriyle yıldızlaştığı maçta çok zorlanmadan 3 puanı aldı diyebiliriz. Seyit kaçırdığı gollere rağmen 4 gole imza atarken Hakkı da etkili bindirmeleriyle hücuma destek verdi, 2 de gole imza attı.

Cska Filistin takımı yaş ortalamasının yüksek olmasıyla maça tutunmakta zorlanırken rakibin hızlı ayaklarına dur diyemedi ve maça erken havlu attı. İlk bölümlerde skor üretmekte zorlanan ekip kalelerinde goller görüp maçtan kopmalarına rağmen 2. yarıda rakip kalede çok net pozisyonlar buldular. Bunların çoğunu cömertçe harcayan ekip farkı eritme çabalarına rağmen sahadan farklı skorla mağlup ayrıldılar. Yaş ve güç anlamında rakibin gerisinde kalan ekip buna rağmen iyi mücadele etse de bireysel hatalardan yenilen goller maçı kaybetmelerine sebep oldu.

Maçın Adamı: Kerem

Maçın Gümüş Adamı:Seyit

Maçın Kalecisi: Hakan

Maçın Defansı: Hakkı

Maçın Ortasahası: Kerem

Maçın Forveti:Seyit

Maçın Golü: Seyit

Maçın Centilmeni: Reşat