Greenboys İlk Yarıdan Bitirdi!

Greenboys ile Beyazıd City takımlarının karşı karşıya geldiği maçta Greenboys ilk yarıda bulduğu gollerle sahadan farklı bir skorla galip ayrılıp yükselişini sürdürdü.

Fc Greenboys takımı gol yollarındaki etkili silahlarıyla maça fırtına gibi başlarken ilk yarıdan güçlü rakibi karşısında bulduğu gollerle maçı koparmasını bildi ve rahat bir maç geçirdi Skor üretmekte zorlanmayan ekip rakip savunmadaki boşlukları iyi değerlendirirken savunmadaki diri görüntüsüyle rakibe çok da geçit vermedi. 2. yarıda vites düşüren ekip kalelerinde goller görseler de maçı kazanmasını bildiler ve 3 puanı ceplerine koydular. Okan 4 golle takımın en skorer oyuncusu olurken Burak da 3 gole imza attı.

Beyazıd City kadro anlamında eksik bir şekilde sahaya çıkarken son dakikada gelen sürprizle kadroda revizyona gitmek zorunda kalıp sahaya savunma kurgusu olarak planlananın dışında çıktılar ve maça da çok kötü başladılar. Sabri Can gibi bir kaleciye sahip olmalarına karşın ilk yarıda kalelerinde gördükleri gollerle adeta şok olan ekip 2. yarıda farkı eritmeyi başarsa da sahadan farklı skorla mağlup ayrıldılar. Tuncay’ın 5 golü farkı eriten başlıca unsur olurken diğer gol Efe’den geldi.

Maçın Adamı: Okan

Maçın Gümüş Adamı: Burak

Maçın Kalecisi: Çağlar

Maçın Defansı: Batuhan

Maçın Ortasahası: Okan

Maçın Forveti: Semih

Maçın Golü: Tuncay

Maçın Centilmeni: Samet