Greenboys Son Maça Bıraktı!

Final Four 2. hafta maçında Salzburg ile Greenboys takımları karşı karşıya gelirken kıran kırana geçen ve sahada bir çok yıldız oyuncunun olduğu müsabakada kazanan olmadı ve takımlar 1 puanla evlerine dönerken final şansını son maça bıraktılar.

Greenboys takımı maça çok iyi savunma yaparak başlarken istedikleri oyunu oynamakta zorlanmalarına karşın rakip kaleye iyi gittiler ve savunmada da çok iyi görüntü sergilediler. Daha çok rakibin topla oynamasına izin veren ekip savunmada diri bir görüntü sergilerken 2. yarıya golle başlayıp 3 1 öne geçmesine karşın bu skor avantajını koruyamadı ve bir anda 5 3 yenik duruma düştüler. Genel anlamda Salzburg a çok şansı tutmayan ekip buna rağmen çok iyi bir geri dönüş yaparken buldukları gollerle maça ve final umutlarına tutundular ve sahadan 1 puanla ayrıldılar. Savunmada Oktay üst düzey bir oyun sergilerken belki de sezonun maçını oynadı, kaleci Çağlar kurtarışlarıyla takımını maç boyunca ayakta tutarken Volkan 2 golüyle takımın en skorer ismi oldu.

Salzburg takımı ilk hafta maçının çok üstünde bir kadro ile sahaya çıkarken hem savunmada hem hücumda oldukça etkili bir maç çıkardılar. Orta alanda oyunu iyi kuran ekip oyun anlamında rakibin üstünde bir performans sergilemelerine karşın gol yollarında Tayfun’un tutuk oyunu ve kaçırdıklarıyla galibiyet şansını değerlendiremediler. Maçı kazansalardı direk adlarını finale yazdıracaklardı fakat kaçan goller iyi oyunu gölgeledi ve maçtan 1 puanla ayrılıp final umutlarını son haftaya bıraktılar. Sinan 4 golüyle yıldızlaşırken diğer gol Tayfun’dan geldi.

Maçın Adamı: Sinan

Maçın Gümüş Adamı: Oktay

Maçın Kalecisi: Çağlar

Maçın Defansı: Oktay

Maçın Ortasahası: Barış

Maçın Forveti:Sinan

Maçın Golü: Sinan

Maçın Centilmeni: Oktay