Jenga Fırsat Tepti!

Tanyeri ile Jenga takımlarının mücadelesi kıran kırana geçerken Jenga yakaladığı önemli skor avantajını değerlendiremedi ve sahadan beraberlikle ayrıldı.

Jenga takımı maça çok iyi başlarken rakip kalede pozisyon üretmekte ve gol bulmakta sıkıntı yaşamadılar. İlk yarıdan skor avantajını eline alan ekip 2. yarıda bunun verdiği rehavetle oyunu gevşetirken rakip kalede 2 ye 1, 3e 1 net pozisyonlar yakalasalar da bunları cömertçe harcayınca son bölümlerde kalelerinde gördükleri gollerle sahadan beraberlikle ayrıldılar. Takımda 5 farklı oyuncu gol sevinci yaşarken bu, takımın ne denli golcü bir ekip olduğunu gösterdi, maça kalecisiz gelmelerinin de handikapına rağmen maçtan galibiyetle ayrılabilirlerdi.

Tanyeri takımı maça istediği gibi başlayamazken ilk yarıda kalelerinde gördükleri gollerle hiç de ummadıkları bir skorla karşılaştılar. Buna rağmen oyun disiplininden kopmayan ekip kendi oyununu oynamaya devam ederken 2. yarıda daha etkin ataklar yaparak skor çevirmesini başardılar ve sahadan beraberlikle ayrıldılar. Savunmalarında büyük boşluklar vermelerine karşın 2. yarıda fark daha fazla büyüme riskine rağmen hücum oyunundan vazgeçmeyen ekip hem güzel oyunlarıyla hem mücadeleleri ile alkış aldılar.

Maçın Adamı: Orhan

Maçın Gümüş Adamı: Yusuf

Maçın Kalecisi: Adem

Maçın Defansı: Enes

Maçın Ortasahası: Orhan

Maçın Forveti: Yusuf

Maçın Golü: Orhan

Maçın Centilmeni: Emre