Legend Güllük Kaldığı Yerden!

Gecenin ilk maçında Ding Dong 76 ile karşılaşan Legend Güllük takımı karşılıklı gollerle geçilen ilk yarının ardından 2. yarıda rakip kalede etkili oldu ve rakibin direncini kırarak sahadan farklı skorla galip ayrıldı.

Legend Güllük 1 maçlık aranın ardından yeni bir galibiyet serisine başlarken maçın başında yenilen gollere rağmen oyun felsefelerinden ve güzel paslaşmalarından vazgeçmeyerek rakip kaleye oldukça etkili giderek izleyenlerin beğenisini topladılar, hem oynadıkları oyundan keyif aldılar hem de izleyenlere keyif verdiler. Savunmada zaman zaman eksik yakalanıp kalelerinde goller görseler de hücum hattında oldukça etkiliydiler ve skor üretmekte zorlanmayarak farkı rahatça açıp 3 puanı ceplerine koydular. Mertcan 5 golüyle takımın en skorer oyuncusu olurken Burak maçı 3 golle tamamladı.

Ding Dong 76 takımı maça çok iyi başlarken güçlü rakibine karşı özellikle ilk yarıda çok iyi mücadele edip maçı başa baş götürdüler. Karşılıklı gollerle geçilen ilk yarıda rakip kalede güzel paslaşmalarla güzel goller bulan ekip 2. yarıda yedikleri gollerle dirençleri düştü v sahadan beklemedikleri bir skorla mağlup ayrıldılar. Kadro yapıları itibariyle yüksek yaş ortalamalı bir kadroyla sahaya çıkmalarına karşın genel anlamda iyi mücadele ettiler ve farklı skora rağmen kötü oynamadılar diyebiliriz. Takımın 4 golünü de Ali kaydetti.

Maçın Adamı: Mertcan

Maçın Gümüş Adamı: Burak

Maçın Kalecisi: Kadir

Maçın Defansı: Mert

Maçın Ortasahası: Burak

Maçın Forveti: Mertcan

Maçın Golü: Mertcan

Maçın Centilmeni: Zeki