Ligin Yeni Lideri Ulus Gençlerbirliği!

Ulus Gb takımı Goncagül takımıyla karşı karşıya gelirken büyük çekişmeye sahne olan maçta kazanan Ulus Gb takımı oldu ve ligde liderliğe yükseldi.

Ulus Gb takımı sahaya yine iyi bir kadro ile çıkarken artık kadrosunu iyice oturtmaya başladı ve güçlü rakibine karşı iyi mücadele edip tecrübesiyle maçı kazanmasını bildi. İyi savunma yapan ekip rakibe çok pozisyon verse de kaleci Feyyaz’ın başarılı performansı takımını maç boyunca ayakta tuttu. Gol yollarında Ulaş’ın istekli oyunu 2 golü ve asistleri galibiyette büyük rol oynarken Abdurrahim de orta alanda çok koştu iyi mücadele etti, Mücahit ise savunmada son adam olarak bir çok topu kesen isim oldu.

Goncagül Fc genç oyunculardan kurulu bir kadro olurken mücadele, teknik, koşu, futbol adına her şeyi çok iyi yapmalarına karşın son vuruşlarda çok şanssızdılar ve bir çok pozisyonu cömertçe harcayarak maçı kaybettiler. Güçlü rakiplerine karşı maç boyunca çok iyi mücadele edip net pozisyonlar bulmalarına karşın bunları değerlendiremeyince son dakikalara 1 farkla geride girmesine karşın beraberli golünü bulamadılar ve sahadan yenilgiyle ayrıldılar. Gürkan 2 golüyle takımın en skorer oyuncusu olurken diğer goller Burak ve Halil İbrahim’den geldi.

Maçın Adamı: Ulaş

Maçın Gümüş Adamı: Abdurrahim

Maçın Kalecisi: Feyyaz

Maçın Defansı: Mücahit

Maçın Ortasahası: Ulaş

Maçın Forveti: Özgür

Maçın Golü: Abdurrahim

Maçın Centilmeni: Gürkan