Los Galacticos Lideri Devirdi!

Pazartesi günü maçında Atmosfer Hediyelik ile Los Galacticos takımları karşı karşıya gelirken Atmosfer Hediyelik takımı 4 0 öne geçtiği maçtan 5 4 lük skorla mağlup ayrıldı.

Los Galacticos takımı maça istediği gibi başlayamazken yedikleri erken gollerle 4 0 geriye düştüler. Buna rağmen taraftar desteğiyle oyundan düşmeyen ekip buldukları gollerle maça tutunurken son dakikalarda attıkları gollerle sahadan 5 4 lük skorla galip ayrılmasını bildi. Çok koşan ve yetenekli ayaklara sahip olan ekip genel anlamda iyi mücadele ederken gol yollarındaki başarılı performansları galibiyette büyük rol oynadı. Yusuf etkili oyunu ve 2 golüyle galibiyette büyük rol oynarken diğer goller Halil, Emre ve Kemal’den geldi.

Atmosfer Hediyelik takımı 2 günde üst üste 2. maçını kaybederken rehavetin bedelini mağlubiyetle ödedi. 4 0 gibi önemli bir skor avantajı yakalamalarına karşın bunu değerlendiremeyen ve oyun disiplininden kopan ekip yaptıkları basit hatalarla maçı kaybettiler. Özellikle Yasin’in ciddiyetsizliği takımı oyundan düşürürken Tayfun’un da kaçırdığı goller mağlubiyette önemli rol oynadı.

Maçın Adamı: Yusuf

Maçın Gümüş Adamı: Halil

Maçın Defansı: Yahya

Maçın Ortasahası: Emrah

Maçın Forveti: Yusuf

Maçın Centilmeni: Tayfun

Maçın Golü: Tayfun